Het was een feest!

Het was een feest!

Op zaterdag 31 oktober was het feest bij het Kookstation in Bodegraven. Totdat de politie kwam. We belden hierover met Jurgen de Vries. Hij vertelde met hoeveel energie iedereen zich had ingezet voor de afhaalactie in Halloweenstijl. Niet alleen het personeel maar ook veel van de bezoekers waren verkleed en geschminkt. Het werd een hele leuke avond maar wel met een grotere toestroom aan auto’s dan voorzien. 

De politie vond dat er sprake was van een evenement waarvoor een vergunning nodig is. De Vries vertelde dat ze onmiddellijk moesten stoppen onder dreiging van een flinke boete. Deze botte bijl van de politie hakte er wel even in. Gelukkig is het enthousiasme bij de ondernemer wel gebleven. 

Raadslid Hennie Castelein van Burgerbelangen heeft over de beëindiging door de politie vragen aan het college gesteld. Burgerbelangen hoopt van harte dat de horeca in de komende winter- en feestmaanden ruimte krijgt voor creatief ondernemerschap. Natuurlijk wel rekening houdend met de corona maatregelen.  

Copy link
Powered by Social Snap